Love life with

you

de momenten

 

Meestal begin ik al vroeg in de ochtend als trouwfotograaf. Stillevens van de bruidskleding en accessoires staan dan op het lijstje. Daarna fotografeer ik het aankleden van het bruidspaar. Ondertussen houd ik de dynamiek van de omgeving goed in de gaten. Moeder die koffie zet, de kapper die bezig is met het bruidskapsel. Dit leg ik allemaal in reportagestijl vast.

 

Moeders houden meestal de tijd goed in de gaten, zal de bruid wel op tijd haar trouwjurk aan hebben als straks de bruidegom aanbelt.

 

Ja, en dan gaat de bel... en dan komt het moment van "the first look". Dit is zo'n mooi moment van de dag. Het bruidspaar ziet elkaar die dag voor het eerst. Je ziet de verliefdheid eraf spatten en ik ben op de eerste rang aanwezig!

REPORTAGE STIJL

 

De rest van de dag loop ik met het bruidspaar mee en maak de mooiste foto's van hun bruiloft. Meestal fotografeer ik in reportage stijl maar er wordt ook wel geposeerd voor de camera. Bijvoorbeeld bij de groepsportretten en de showfoto's. Vaak help ik hier dan wel mee.

GEÏNTERESSEERD IN EEN TROUWREPORTAGE??

 

Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek laat ik wat demomateriaal zien, bespreken we jullie dagplanning en hoor ik graag jullie wensen.

WORD IK JULLIE TROUWFOTOGRAAF?

versturen

Formulier is succesvol ingezondenEr ging iets fout. Graag opnieuw proberen.

 

trouwalbum

Heel mooi vind ik het om een bruidsreportage af te sluiten met het overhandigen van een album. Met veel liefde ontwerp ik een trouwalbum voor jullie.

Dit zal een mooie tastbare herinnering zijn van een hele bijzonder dag.

 

 

Bij een trouwreportage van minimaal 6 uren krijgen jullie dit prachtige fotoboekje cadeau. Ideaal om even mee te nemen en te laten zien aan anderen.

 


Natuurlijk kan er ook een echt trouwalbum besteld worden. Er is keuze uit meerdere albums met vele variatiemogelijkheden.

 

 

omdat jullie beelden verdienen die je levenslang kunt koesteren.

Liefs Nickie

Voordelen bij trouwen

* €50,- Vroegboekkorting bij boeking van minimaal 1 jaar vooraf
* Samenwerkingsvoordeel: 5% korting op fotografie en 10% korting op bloemwerk van Bloemist Dokkum bij afname van beide producten

* €25,- korting bij een trouwreportage van minimaal 6 uren als ik ook het huwelijksaanzoek heb vastgelegd.

Lief-de: (de; v; meervoud: liefdes, liefden) Warme genegenheid.

Van Dale

trash the dress

 

Op een willekeurige dag na de bruiloft trekken jullie de bruidskleding nog een keer aan en gaan we op een mooie locatie geweldige foto’s maken, die niet tijdens de bruiloft gemaakt konden worden.

Denk aan: strandfoto’s, te water, op een paard, je jurk verknippen….

Maar minder heftig kan natuurlijk ook. Sommigen kiezen ervoor om een fotosessie niet op hun trouwdag te doen maar erna, zodat de bruiloft minder druk wordt.

Wie durft?

Waarom een trouwfotograaf?

Maar waarom zou je kiezen voor een trouwfotograaf? Het is een dag die maar één keer voorbij komt. Daarom wil je er zeker van zijn dat de foto’s er goed en sfeervol uit zien.
Je wilt je tijdens je trouwdag geen zorgen hoeven te maken of alles wel goed wordt vastgelegd. Ook wil je hiervoor geen bekende van je vragen omdat je graag wilt dat die ook van je meest bijzondere dag zal genieten.

Als je hebt besloten om inderdaad een fotograaf in te huren voor je bruiloft, is het belangrijk om iemand te kiezen die van nature de sfeer fotografeert waarvan jij houdt. Dit betekent huiswerk; websites bekijken van fotografen, trouwbeurzen bezoeken en informeren bij anderen.

Waarschijnlijk eindigt je zoektocht nu wel bij een aantal fotografen dat aan je verwachtingen voldoet. Nu is het kijken of de fotografen in je budget passen en misschien nog wel belangrijker, is de bekende klik er met één van hen? Want deze persoon zal de hele dag om je heen “dansen” om alle mooie momenten vast te leggen.

 

Lieve groet,

 

Nickie

Nickie Fotografie in een notendop

je foto's nemen de mensen mee in de dag, je fotografeert het gevoel. Jouw beelden geven de sfeer weer, je foto's zijn puur en eerlijk

Neeltje Visser

 

 

Basis tarief

Bruidsfotografie Friesland door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum

I'm in love with love, time for love, live life with love! I love you!!!

 

*1/2 UUR FOTOGRAFIE

 

* MAXIMAAL 15 DIGITALE BESTANDEN IN HOGE RESOLUTIE (ZELF UIT TE KIEZEN)

 

 

 

 

 

MEERPRIJS

 

* EXTRA HALF UUR (INCL 15 BESTANDEN) €95,-

* EXTRA BESTAND IN HOGE RESOLUTIE €1,-

* TROUWBOEK VANAF €550,-

* FOTOALBUM VANAF €95,-

 

€95,-

Dagtarief bruidsreportage

trouwfotografie Friesland door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum

 

you will forever be my always.

 

* 6 Uur fotografie

 

* USB STICK MET EEN GROTE SELECTIE DIGITALE FOTO’S in hoge resolutie

* ONLINE (NA)BESTELSITE

* REISKOSTEN IN NEDERLAND

* MINI FOTOBOEKJE

 

 

meerprijs

 

* EXTRA HALF UUR €75,-

* TROUWBOEK VANAF €550,-

* FOTOALBUM VANAF €95,-

 

 

€1125,-

 

trouwen

uitgelicht

bekijken

Trouwfotograaf, bruidsfotografie in Dokkum, Noardeast-Fryslân, Friesland en Noord Nederland voor een trouwreportage.

contactgegevens

Nickie Fotografie

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum,

e. nickie@nickiefotografie.nl

t. 06-14597558