Same-edit slideshow van de bruiloft van Luuk en Dominique

TROUWEN IN BRUMMERIJ TE RUINERWOLD (DRENTHE).
Nickie:” Luuk en Dominique trouwden wel op een heel regenachtige dag maar wonder boven wonder hadden we het droog tijdens de fotosessie. De intieme ceremonie werd gehouden in de Brummerij.
Gelukkig kon de bruid op deze dag nog weer even terecht bij de Eline van Bruidsboetiek ‘t Voorhuus om haar jurk nog even wat in te nemen.
Let ook op de geweldige trouwschoenen van de bruid!

Luuk en Dominique:” Nadat op 4 augustus 2014 het huwelijksaanzoek plaatsvond, was de datum waarop we wilden trouwen ons al snel duidelijk. Op een vrijdag en dan de 4e van de maand. Dit, omdat al onze jubileums op de 4e van een maand vallen. Op 4 november kregen we een relatie, op 4 april gingen we samenwonen en nu op 4 augustus was het huwelijksaanzoek. In 2015 kregen we door vrijdag de 4e twee opties; 4 september en 4 december. Doordat Dominique zo’n koukleum is viel de 2e datum al snel af en werd het 4 september.Daarna gingen alle voorbereidingen erg snel. Over veel keuzes hoefden we niet lang na te denken en zo waren we een half jaar van tevoren al klaar met de meeste voorbereidingen. Hierdoor konden we heerlijk ontspannen naar onze grote dag toeleven. (Nou ja, tot een maand voor de bruiloft, want toen raakte Dominique toch nog wat gespannen over de details).
Op 4 september 2015 was het dan eindelijk zover; onze trouwdag!
Een dag vol regen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Na eerst rustig de dag te zijn begonnen, gingen we langs het werk van Dominique.
Alle kinderen van de school stonden in hun mooiste kleren het bruidspaar op te wachten en Dominique haar groep had nog een mooi dansje en liedje voorbereidt.
Na zo’n heerlijk ontspannen begin van onze dag maakten we ons dan ook nergens meer druk over.
De rest van de dag was gevuld met een intieme ceremonie, heerlijk diner en een knallend feest, met tussendoor
steeds momenten om even heerlijk bij te komen en met elkaar te kletsen. Precies zoals we al ruim een jaar hoopten.
Al deze prachtige momenten zijn op een fantastische manier in beeld gebracht door Nickie. Elk detail viel haar op en zo kunnen wij hier nog jaren van genieten

Deze bruiloft is gefotografeerd in opdracht van Banganimation.

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D