Fleurig en kleurig

Nickie:” Voor de te vernieuwen website van Fleurig en kleurig hebben we vanmiddag in het weiland gefotografeerd. Heerlijk werken zo in de natuur. Zonnetje erbij, paar spelende kindjes, mooie bloemetjes…..
De meisjes kleding werd verzorgd door POMPdeLUX Dokkum.

Martine:” Voor mijn webshop Fleurig en Kleurig was ik op zoek naar betere “look and feel”; de sfeer van het mijn shop moest bij de eerste pagina direct zichtbaar zijn. Toen ik Nickie benaderde voor de fotografie, merkte ik dat ze snapte wat ik wilde. Een lente-shoot in een bloemenweiland met een tijdloze sfeer. Nickie was erg flexibel bij het plannen van de shoot. We moesten rekening houden met mooi weer, slaapjes van de modelletjes etc, maar dat was voor Nickie geen probleem. Tijdens de shoot stelde Nickie de modelletjes goed op hun gemak, waardoor ze duidelijk plezier kregen in het poseren. En de foto’s spreken voor zich! Ze zijn echt stuk voor stuk prachtig en stralen nog meer uit dan ik vooraf in m’n hoofd had! De bestanden werden ook nog eens heel snel aangeleverd, dus ik kan het werken met Nickie echt aanraden! Wie weet komt er nog eens een Fleurig en Kleurig wintershoot (of herfst- of zomer-…) en dan is Nickie ook zeker onze fotograaf!
https://nickiefotografie.nl/fleurig-en-kleurig/
_NIC5484
_NIC5511
_NIC5571
_NIC5582
_NIC5641
_NIC5749

_NIC5757
_NIC5814
_NIK5910
_NIK6084


Nabestellen

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D