Hondenportret bij de zeedijk.

Close-up hondenportret door Nickie Fotografie
Hondenportret in Wierum.

Nickie:” Een hondenportret als kado voor een verjaardag. Het was perfect weer hiervoor. Auke is een grote lieve beer die het allemaal wel prima vond, al vond hij eigenlijk alles in zijn omgeving wel  erg interessant!”

Klaske:” Mijn partner Klaas was bijna jarig, hij weet nooit iets te vragen voor zijn verjaardag, daarom had ik maar bedacht een leuke foto van onze lieve labrador Auke te laten maken, zelf ben ik geen goede fotograaf dus heb op internet een fotograaf gezocht, zo kwam ik bij Nickie uit, de foto,s die zij in haar blog had staan vond ik super,We spraken op een mooie Woensdag af bij Wierum omdat ik het daar prachtig vind, het prachtige kerkje en het prachtige wad, zo prachtig, ik trof Nickie onderaan de dijk tegenover de kroeg, Auke en ik hadden een goede klik met Nickie, ze ging geweldig met Auke om en wist de juiste aandacht te vragen . Klaas en ik vinden de foto,s prachtig en zijn er heel blij mee,heel erg bedankt Nickie.”

Meer informatie over portretten.

Portret van hond bij het kerkje van Wierum. Door Nickie Fotografie.
Aan de wandel met hond op de zeedijk bij Wierum door Nickie Fotografie.
Labrador in actie! Door Nickie Fotografie.
Hondenportret van een Labrador door Nickie Fotografie.
Portret van Labrador bij de zeedijk door Nickie Fotografie.
Labrador in de Waddenzee door Nickie Fotografie.
Hondenportret van Labrador bij de zeedijk door Nickie Fotografie.

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D