Industriële portretten.

industriële portretten door Nickie Fotografie.
Industriële portretten.

Nickie:” Ook bij een loods kun je mooie industriële portretten maken. Door de grote simpele vlakken krijgen de personen meer nadruk.”

Aafke:” Het was het kado voor onze ouders. Afgelopen mei waren zij 40 jaar getrouwd en hun wens was om met de hele familie op de foto! Stiekem ook een mooie gelegenheid om even met ons eigen gezin op de foto. Als locatie hadden we eerst Stania State in gedachte maar vanwege de vele regenval de dagen ervoor was het daar erg nat. Als binnenlocatie mochten we de loods van onze oom gebruiken. Een hele gewone loods, maar wel met een gezellig retrocafé. Wat heeft deze locatie ons verrast. Nickie had veel leuke ideeën en de kinderen hebben het goed vol gehouden. We kijken terug op een geslaagde en gezellige fotoshoot. Bedankt Nickie!”

Review:”  Het was een geslaagde fotoshoot! Niet gedacht dat het zo soepel zou verlopen. We vonden het wel een beetje spannend omdat dit de allereerste shoot was voor ons allemaal, maar er hing gelijk een gemoedelijke sfeer. Nickie is erg professioneel en prettig in de omgang. Ze gaf duidelijke instructies op een rustige en vriendelijke manier. Daardoor verliep de fotoshoot vlot en hebben de kinderen het goed vol kunnen houden. Veel leuke ideeën had ze ook met de locatie. Niet gedacht dat je met een gewone loods zoveel foto’s met verschillende achtergronden kan maken. Bedankt Nickie voor dit mooie kado voor onze ouders hun 40e trouwdag!”

Meer reviews.

Industriële portretten door Nickie Fotografie.

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D