Portret van Marcel

Marcel:” Via vrienden ben ik in aanraking gekomen met Nickie. Ik was namelijk op zoek naar een fotograaf die mij op de gevoelige plaat kon zetten voor zakelijke en privé doeleinden. Nadat ik de site van Nickie had bezocht, was ik overtuigd (door de mooie kleurvolle en smakelijke foto’s) dat Nickie degene moest zijn om de foto’s te maken.
In een voorgesprek met Nickie heb ik mijn wensen en doelen besproken en vervolgens is Nickie op zoek gegaan naar passende locaties. Tijdens de fotosessie heeft zij mij op mijn gemak gesteld, ik was niet gewend om als “fotomodel” te fungeren. Na een wat stroeve start, voelde ik me al snel op m’n gemak en is Nickie losgegaan. Ik heb Nickie leren kennen als zeer serieus, professioneel en met oog voor detail. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met de gemaakte foto’s, helemaal volgens verwachting.”

_ANK8899
_ANK8834
_ANK8889
_ANK8908
_NIC6826
_NIC6867
_NIC6928
_NIC6876

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D