Portretten van mijn ouders in bloemenveld

Portretten van mijn ouders, door Nickie Fotografie

Meestal is het weiland naast ons huis rond deze tijd allang weer gemaaid. Zolang dat nog niet het geval is kan ik lekker doorgaan met portretjes maken in het prachtige bloemenveld. Dit keer portretten van mijn ouders.

Een leuke middag gehad met dochter Nickie. Zij weet altijd mooie plekken uit te zoeken voor het maken van foto’s. Deze keer viel haar keus op een weiland vol met wilde bloemen. Nickie helpt je dan om ontspannend te poseren. Daarna wordt het genieten van het resultaat.

Vader

Portretten van ouders in geel bloemenveld, door Nickie Fotografie
Portretten van mijn ouders in prachtig geel bloemenveld, door Nickie Fotografie

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D