Reviews

Lees hier meer reviews over Nickie Fotografie.

Reviews over Fotograaf Friesland. Portretfotografie door Nickie Fotografie uit Dokkum. Portret van drie zussen.
portret van drie zussen.

Het doel was een mooie foto van ons (drie zussen) voor de verjaardag van onze moeder. Eigenlijk houden wij er helemaal niet van om op de foto te gaan. Tot onze verrassing was de fotoshoot met Nickie erg leuk; ze wist ons op ons gemak te stellen. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Review van Tessa

Bedrijfsfotografie Mijn Basis van Rienk.

Nickie is familie en een topfotograaf! Ik weet nog heel goed onze trouwdag. Augustus 2011. We konden het vastleggen van die dag helemaal overlaten aan haar zodat wij de aandacht voor elkaar en onze gasten konden hebben. 

Review van Rienk

Review over Fotograaf Friesland. Turnfotografie van Dane Koenen door Nickie Fotografie uit Dokkum

Vol verbazing hebben we naar de turnfoto’s gekeken die we gekregen hebben. Wat zijn ze ongelofelijk mooi geworden. En wat doet Nickie het leuk. Een absolute aanrader!

Review van Bonny

Trouwfotograaf Friesland. Trouwreportage door Nickie Fotografie uit Dokkum.
Trouwreportage van Nicky en Henk – Jan

Nickie is op ons overgekomen als een kundig fotografe. Haar relaxte houding en de vrijheid die ze ook aan ons gaf, maakte het dat de dag soepel is verlopen. Dat bij het maken van de foto’s nodig was om in de bosjes te staan of op de grond te liggen is iets wat Nickie kenmerkt. Ze gaat voor het beste resultaat! Dit is ook af te zien in de eerste resultaten die wij kregen: sfeervol, liefdevolle blikken, veel plezier en met oog voor detail. Wij zijn daarom ook erg tevreden en blij dat Nickie onze dag heeft vastgelegd. 

Nicky en Henk-Jan

Review over trouwfotograaf Dokkum, Friesland. Bruidsfotografie door Nickie fotografie
Fotoreportage van de geregistreerd partnerschap van Nynke en Jan.

Al meerdere shoots bij Nickie gedaan, waar wij allen zeer tevreden over zijn! Nickie is een gedreven fotograaf die echt gaat voor het perfecte plaatje. Oog voor details die ervoor zorgen dat als je naar de foto’s kijkt teruggaat naar het gevoel/de emotie van dat moment. Nickie kan heel goed het spontane moment vastleggen. De emotie van dat moment. Iets waar ik persoonlijk erg van hou. ‘met een foto kun je een moment vastleggen een herinnering voor altijd’ dat is precies waar ik Nickie zo goed in vind. Als ik naar haar foto’s kijk kan ik teruggaan in de tijd. De herinnering van die dag. Ik raad haar zeker aan bij anderen!! 

Review van Nynke

Fotoshoot Friesland door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum
Fotoshoot van Wiepkje in prachtig Friesland.

Nickie heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn dochters, geniet er dagelijks van!! Ze is een fijne fotografe, die een prettige interactie heeft met kinderen en ze heel mooi op de gevoelige plaat vastlegt. Ik laat in de toekomst zeker weer foto’s door haar maken! 

Wiepkje

Bedrijfsfotograaf Dokkum. Bedrijfsfotografie door Nickie Fotografie uit Friesland.
Bedrijfsfotografie van Prins Groenbeheer.

Mooie foto’s . Al door de jaren heen elke keer weer een succes! Binnenkort mogen we weer. Nickie houdt van kwaliteit en kan ook in Corona-tijd een mooie fotoshoot verzorgen. Echt een aanrader!!

Renske

Fotograaf Friesland. Portret door Nickie Fotografie uit Dokkum
Portretfotografie van Douwe.

Nickie’s werk is echt professioneel. Dat verraadt zich onmiddellijk in de vooral speelse manier waarop zij portretten en foto’s van groepen weet samen te stellen. Ook haar gevoel voor het hierbij vinden van de juiste achtergronden, is in dit verband veelzeggend.

Douwe

Fotoshoot in Friesland, Mariska

 We hebben de fotoshoot als heel prettig ervaren. Nickie was spontaan en heeft de kleinsten op een leuke manier aan het lachen gekregen. Niet alleen de lach maar ook de interactie is heel mooi in beeld gebracht. Nickie wist van elk plekje een leuke foto te maken, maar legde daartussen ook elk leuk spontaan moment vast. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alle momenten vast te leggen, in overleg en met haar waardevolle suggesties

Mariska

zwangerschapsshoot op de heide door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland
Gezinsshoot op de heide van Ineke.

Onze trouwfotografe! En een supergoeie ook! Nickie doet haar werk met veel liefde, creativiteit en alle aandacht en dat is terug te zien in de foto’s. Deze zijn net even anders dan anders en dat maakt de foto’s zo bijzonder. Nog steeds kijken we met veel plezier de foto’s van onze trouwdag terug.

Inneke en Niels

Bruidsfotografie Friesland door Nickie Fotografie uit Dokkum
Bruidsfotografie van Bauke en Anja.

Nickie fotografeerde onze bruiloft. Naast de prachtige foto’s (die zelfs in huwelijk.nl magazine werden gepubliceerd), is ze ook gewoon heel kalm en leuk om bij zo’n bijzondere gelegenheid erbij te hebben. Professioneel en een absolute aanrader als huwelijksfotografe

Bauke en Anja

Familiefoto van Neeltje.

We hebben een groepsfoto laten maken van de hele familie ter gelegenheid van de 90 jarige leeftijd van onze vader, opa, overgrootvader. Het ging om een grote groep met mensen van veel verschillende leeftijden. Het overleg vooraf met Nickie was constructief en verliep heel prettig. Ze heeft daarna zelf initiatief genomen om vooraf de locatie te bekijken. Daarna hebben we haar ideeën besproken. Tijdens de opname viel op hoe goed ze met iedereen om kon gaan. Heel leuk Nadat de foto klaar was heb ik overleg gehad over het afdrukken van de foto. We hebben haar suggestie opgevolgd om de foto af te drukken op aluminium. Concluderend kan ik zeggen dat de hele familie enthousiast over het eindresultaat en nog belangrijker onze vader. Nickie, hartelijk bedankt voor al je inspanningen en je professionaliteit.

Neeltje

Trouwfotograaf Friesland. Trouwreportage door Nickie Fotografie uit Dokkum
Trouwreportage van Brenda en Pascal

Mensen staan verbaasd te kijken als ze onze prachtige trouwfoto’s zien! Die stijl van fotograferen.. hoe ze alle emoties op foto vastlegt! Nickie is echt een aanrader! Zo ontzettend dankbaar.

Review van Brenda en Pascal

Nickie is al meerdere keren mijn fotograaf geweest. Zo heeft ze mijn huwelijk gefotografeerd, heeft ze gezinsfoto’s gemaakt en een profielfoto. Nickie is erg prettig in de omgang. Ze stelt je op je gemak en luistert goed naar je wensen en voegt hier haar eigen creatieve ideeën aan toe. Het valt op dat ze goed op de details let en alles doet om het mooiste plaatje te krijgen. 

Review van Esther