Reviews

Lees hier meer reviews over Nickie Fotografie.

Bruidsfotografie Friesland. Knus momentje van het bruidspaar. Huwelijksreportage door huwelijksfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum
Bruidsfotografie Friesland, trouwen in It Flinkeboskje te Hemelum

Toen ik de foto’s van trouwfotograaf Nickie online zag wist ik direct dat ik haar als fotograaf wou voor onze bruiloft. Gelukkig was Tom het daar mee eens! En wat was het fijn om haar op onze bruiloft te hebben. We voelden ons ontspannen voor haar lens, en dat zie je terug op de foto’s. Ook onze zoon Rens voelde dat. Ik was vooraf bang dat hij misschien niet zoveel zin had in foto’s, maar Nickie wist hem enthousiast te maken en het ging super goed! Nu ik de eerste foto’s gezien heb weet ik zeker dat we een goede keuze hebben gemaakt. Wat een prachtige plaatjes zijn het geworden! En zo heerlijk spontaan! Dankjewel lieve Nickie!

Tom en Wilma

Newborn fotoshoot Friesland, lifestyle fotografie door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum
Newbornshoot Fotograaf

Wij zijn zó blij met de foto’s van de newborn shoot. Nickie is super professioneel, alles verliep ontzettend prettig en wij ontvingen de vele mooie foto’s heel snel😃 Een absolute aanrader!

Jennifer

Fotoreportage in de Bakkeveense duinen door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland
Fotoshoot Bakkeveen

Nickie is erg fijn om mee te werken en ook al sta ik liever achter de camera, wist ze ons beiden erg op ons gemak te stellen. Ze wist precies wat ze wilde en bracht deze gedachten dan ook nauwkeurig in praktijk! Ze heeft ons prachtig op de gevoelige plaat gezet, eentje om te koesteren. 

Liefs Petra en Marieke

Fotosessie Friesland, tienershoot in Dokkum door fotograaf Nickie Fotografie
Tienershoot in Dokkum

Wat was het een leuke shoot! De sfeer was heel fijn, en de resultaten zijn heel mooi geworden. Zeker in herhaling vatbaar. Misschien in de zomer weer (;We zijn in ieder geval nu al heel blij met deze foto’s. Lieve Nickie bedankt voor alle foto’s!

Groetjes,
Nynke, Eva en Sinne

Turn fotoshoot op locatie in Friesland door fotograaf Nickie Fotografie
Turn fotoshoot op locatie in Friesland.

Vol verbazing hebben we naar de foto’s gekeken die we gekregen hebben. Wat zijn ze ongelofelijk mooi geworden. En wat doet Nickie het leuk. Een absolute aanrader!

Bonny

Portret van meisje in het fluitenkruid door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland
Portret van meisje in het fluitenkruid.

Nickie heeft ons precies zo vastgelegd hoe we zijn. Het is een bijzonder aandenken geworden aan een mooie en ontspannen middag met mijn dochters. Ze is een fijne fotograaf met een goed oog voor detail en sfeer! Ze heeft een prettige interactie met kinderen en ze legt ze heel mooi op de gevoelige plaat vastlegt. Ik laat in de toekomst zeker weer foto’s door haar maken!

Wiepkje

portret van broer en zus aan het water in Friesland door portretfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum
Portret van broer en zus aan het water.

 Nickie leek ons de perfecte fotografe omdat zij echt de sfeer en het moment heeft vast kunnen leggen waar wij later nog met veel plezier op terug kunnen kijken. Nickie is een en fotografe met veel enthousiasme, die ons een leuke fotoshoot bezorgde en deze mooie foto’s. Wij zijn in iedergeval dol enthousiast! 

Cees en Elly

Fotoshoot Friesland, portret van een dreumes door fotograaf Nickie Fotografie
Portret van een dreumes.

Portretfotograaf Nickie heeft geduld en was relaxt. Ze haalde alles uit de kast om onze dochter te laten lachen.
Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Sybrich

Fotoshoot Ameland. Groepsportretten op het strand door portretfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland
Groepsportret op het strand van Ameland.

Nickie is een relaxte portretfotograaf en ze geeft goede aanwijzingen. We zijn niet gewend om op de foto te gaan dus dat was soms wel nodig  We zijn super blij met de foto’s; ze zijn het perfecte aandenken aan het weekendje Ameland!

Mirjam

Fotoshoot Ameland. Portret van drie zussen op het strand door fotograaf Nickie Fotografie
Fotoshoot Ameland. Portret van drie zussen op het strand.

“Wij zijn heel tevreden over zowel de shoot als het resultaat! Nickie is heel professioneel, wist invulling te geven aan onze wensen en gaf fijne aanwijzingen.”

Lieke

Fotoshoot Friesland. Vrolijk portret op Schiermonnikoog bij de vuurtoren door portretfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum
Fotoshoot Friesland, Schiermonnikoog.

meedenken door een dag later af te spreken in verband met het weer. Luisteren, observeren en verstaat de kunst om er niet te zijn. Fotograaf Nickie Fotografie pakt de essentie van de waarom van de foto’s goed op. Met als eindresultaat: een prachtige serie foto’s op het mooiste eiland van Nederland. Nogmaals dank je wel Nickie !

Jan en Greetje

Reviews over Fotograaf Friesland. Portretfotografie door Nickie Fotografie uit Dokkum. Portret van drie zussen.
portret van drie zussen.

Het doel was een mooie foto van ons (drie zussen) voor de verjaardag van onze moeder. Eigenlijk houden wij er helemaal niet van om op de foto te gaan. Tot onze verrassing was de fotoshoot met Nickie erg leuk; ze wist ons op ons gemak te stellen. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Review van Tessa

Bedrijfsfotografie Mijn Basis van Rienk.

Nickie is familie en een topfotograaf! Ik weet nog heel goed onze trouwdag. Augustus 2011. We konden het vastleggen van die dag helemaal overlaten aan haar zodat wij de aandacht voor elkaar en onze gasten konden hebben. 

Review van Rienk

Trouwfotograaf Friesland. Trouwreportage door Nickie Fotografie uit Dokkum.
Trouwreportage van Nicky en Henk – Jan

Nickie is op ons overgekomen als een kundig fotografe. Haar relaxte houding en de vrijheid die ze ook aan ons gaf, maakte het dat de dag soepel is verlopen. Dat bij het maken van de foto’s nodig was om in de bosjes te staan of op de grond te liggen is iets wat Nickie kenmerkt. Ze gaat voor het beste resultaat! Dit is ook af te zien in de eerste resultaten die wij kregen: sfeervol, liefdevolle blikken, veel plezier en met oog voor detail. Wij zijn daarom ook erg tevreden en blij dat Nickie onze dag heeft vastgelegd. 

Nicky en Henk-Jan

Review over trouwfotograaf Dokkum, Friesland. Bruidsfotografie door Nickie fotografie
Fotoreportage van de geregistreerd partnerschap van Nynke en Jan.

Al meerdere shoots bij Nickie gedaan, waar wij allen zeer tevreden over zijn! Nickie is een gedreven fotograaf die echt gaat voor het perfecte plaatje. Oog voor details die ervoor zorgen dat als je naar de foto’s kijkt teruggaat naar het gevoel/de emotie van dat moment. Nickie kan heel goed het spontane moment vastleggen. De emotie van dat moment. Iets waar ik persoonlijk erg van hou. ‘met een foto kun je een moment vastleggen een herinnering voor altijd’ dat is precies waar ik Nickie zo goed in vind. Als ik naar haar foto’s kijk kan ik teruggaan in de tijd. De herinnering van die dag. Ik raad haar zeker aan bij anderen!! 

Review van Nynke

Fotoshoot Friesland door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum
Fotoshoot van Wiepkje in prachtig Friesland.

Nickie heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn dochters, geniet er dagelijks van!! Ze is een fijne fotografe, die een prettige interactie heeft met kinderen en ze heel mooi op de gevoelige plaat vastlegt. Ik laat in de toekomst zeker weer foto’s door haar maken! 

Wiepkje

Bedrijfsfotograaf Dokkum. Bedrijfsfotografie door Nickie Fotografie uit Friesland.
Bedrijfsfotografie van Prins Groenbeheer.

Mooie foto’s . Al door de jaren heen elke keer weer een succes! Binnenkort mogen we weer. Nickie houdt van kwaliteit en kan ook in Corona-tijd een mooie fotoshoot verzorgen. Echt een aanrader!!

Renske

Fotograaf Friesland. Portret door Nickie Fotografie uit Dokkum
Portretfotografie van Douwe.

Nickie’s werk is echt professioneel. Dat verraadt zich onmiddellijk in de vooral speelse manier waarop zij portretten en foto’s van groepen weet samen te stellen. Ook haar gevoel voor het hierbij vinden van de juiste achtergronden, is in dit verband veelzeggend.

Douwe

Fotoshoot in Friesland, Mariska

 We hebben de fotoshoot als heel prettig ervaren. Nickie was spontaan en heeft de kleinsten op een leuke manier aan het lachen gekregen. Niet alleen de lach maar ook de interactie is heel mooi in beeld gebracht. Nickie wist van elk plekje een leuke foto te maken, maar legde daartussen ook elk leuk spontaan moment vast. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alle momenten vast te leggen, in overleg en met haar waardevolle suggesties

Mariska

zwangerschapsshoot op de heide door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland
Gezinsshoot op de heide van Ineke.

Onze trouwfotografe! En een supergoeie ook! Nickie doet haar werk met veel liefde, creativiteit en alle aandacht en dat is terug te zien in de foto’s. Deze zijn net even anders dan anders en dat maakt de foto’s zo bijzonder. Nog steeds kijken we met veel plezier de foto’s van onze trouwdag terug.

Inneke en Niels

Bruidsfotografie Friesland door Nickie Fotografie uit Dokkum
Bruidsfotografie van Bauke en Anja.

Nickie fotografeerde onze bruiloft. Naast de prachtige foto’s (die zelfs in huwelijk.nl magazine werden gepubliceerd), is ze ook gewoon heel kalm en leuk om bij zo’n bijzondere gelegenheid erbij te hebben. Professioneel en een absolute aanrader als huwelijksfotografe

Bauke en Anja

Familiefoto van Neeltje.

We hebben een groepsfoto laten maken van de hele familie ter gelegenheid van de 90 jarige leeftijd van onze vader, opa, overgrootvader. Het ging om een grote groep met mensen van veel verschillende leeftijden. Het overleg vooraf met Nickie was constructief en verliep heel prettig. Ze heeft daarna zelf initiatief genomen om vooraf de locatie te bekijken. Daarna hebben we haar ideeën besproken. Tijdens de opname viel op hoe goed ze met iedereen om kon gaan. Heel leuk Nadat de foto klaar was heb ik overleg gehad over het afdrukken van de foto. We hebben haar suggestie opgevolgd om de foto af te drukken op aluminium. Concluderend kan ik zeggen dat de hele familie enthousiast over het eindresultaat en nog belangrijker onze vader. Nickie, hartelijk bedankt voor al je inspanningen en je professionaliteit.

Neeltje

Trouwfotograaf Friesland. Trouwreportage door Nickie Fotografie uit Dokkum
Trouwreportage van Brenda en Pascal

Mensen staan verbaasd te kijken als ze onze prachtige trouwfoto’s zien! Die stijl van fotograferen.. hoe ze alle emoties op foto vastlegt! Nickie is echt een aanrader! Zo ontzettend dankbaar.

Review van Brenda en Pascal

Nickie is al meerdere keren mijn fotograaf geweest. Zo heeft ze mijn huwelijk gefotografeerd, heeft ze gezinsfoto’s gemaakt en een profielfoto. Nickie is erg prettig in de omgang. Ze stelt je op je gemak en luistert goed naar je wensen en voegt hier haar eigen creatieve ideeën aan toe. Het valt op dat ze goed op de details let en alles doet om het mooiste plaatje te krijgen. 

Review van Esther

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D