Vrijstaand huis te koop

Nickie:” Verbaasd las ik vorige week het sms-je van mijn nicht; Wil je ons huis fotograferen? Wij willen gaan verhuizen. Natuurlijk wilde ik dat doen, konden we meteen weer eens bijkletsen en over die verhuisplannen praten.

Hennie:”Nadat wij besloten hadden om ons huis in de verkoop te zetten, wist ik ook gelijk zeker, voor de foto’s op het web wil ik een professionele fotograaf. De keus voor mijn bloedeigen nichtje was uiteraard een logisch gevolg. Als familie van elkaar weet je gewoon precies wat de een bedoelt en voelt. Een woord is voldoende waardoor er gelijk een actie volgt.
Voordat Nicoline kwam had ik het hele huis opgeruimd en buiten de tuin opgevrolijkt met wat viooltjes. Het is tenslotte maart en niets in de tuin staat nog in bloei. Toch vond zij de mooie plekjes in de tuin en wist zij die goed in beeld te brengen. Binnen was haar niets te veel en probeerde van alles uit. Schuiven met stoelen, potjes en flesjes. Uiteraard volgde ik haar aanwijzingen op en hielp driftig mee verschuiven. Voor een goede foto doet ze veel. Samen lukte het, en na het maken van de foto’s konden we aan de thee. Onze dochters verveelden zich geen moment en aan het eind van de dag hebben we met z’n allen patat gegeten. Veel te laat vertrok ze, omdat de tijd veel te snel ging, waardoor onze meiden ook nog veel te laat in bed lagen. Voor die ene keer natuurlijk geen enkel probleem!
Professionaliteit, samenwerking, familie, deze drie kernwoorden staan echt centraal voor deze middag!

Dit huis staat in Tollebeek en is via de volgende link bij Funda te bekijken:
_ANK4998
_ANK4961
_ANK4981
_ANK5006
_ANK5017
_ANK5028

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D