Waarom een bruidsfotograaf?

Waarom zou je kiezen voor een fotograaf om je bruiloft vast te leggen? Het is een dag die maar 1 keer voorbij komt, daarom wil je er zeker van zijn dat de foto’s er goed en sfeervol uit zien.
Je wilt je tijdens je trouwdag geen zorgen hoeven te maken of alles wel goed wordt vastgelegd. Ook wil je hiervoor geen bekende van je vragen omdat je graag wilt dat die ook van je meest bijzondere dag zal genieten.

Als je hebt besloten om inderdaad een fotograaf in te huren voor je bruiloft, is het belangrijk om een iemand te kiezen die van nature het sfeertje fotografeert waarvan jij houdt. Dit betekent huiswerk; websites bekijken van fotografen, trouwbeurzen bezoeken en informeren bij anderen.

Waarschijnlijk eindigt je zoektocht nu wel bij een aantal fotografen dat aan je verwachtingen voldoen. Nu is het kijken of die fotografen in je budget passen en misschien nog wel belangrijker, is de bekende klik er met één van hen? Want deze persoon zal de hele dag om je heen “dansen”om alle mooie maar ook intieme momenten vast te leggen.

_NIK8697

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D