Waarom een zelfstandig trouwambtenaar?

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie aan het kijken voor een trouwambtenaar? Al eens nagedacht over een zelfstandig trouwambtenaar?
Esther Aalberts-Kalma is sinds korte tijd zelfstandig trouwambtenaar. Hieronder zal ze een paar belangrijke verschillen tussen een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente (BABS) en zelfstandig trouwambtenaar vertellen.
Een prachtige trouwceremonie staat of valt met de klik met de trouwambtenaar. De oplossing en trend van nu is het kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Deze kies je helemaal zelf en is in tegenstelling tot een BABS al in een vroeg stadium betrokken bij de ultieme invulling van jullie huwelijksplechtigheid. Daarnaast is het grote verschil is dat een zelfstandig trouwambtenaar in tegenstelling tot een BABS veel meer tijd kan besteden aan de voorbereiding van jullie trouwceremonie. Een BABS heeft officieel 3 uren tot zijn of haar beschikking om de trouwceremonie voor te bereiden. Dit is inclusief kennismaking, het schrijven van de toespraak en de daadwerkelijke huwelijksvoltrekking. Een zelfstandig trouwambtenaar besteedt al gauw meer dan 30 uren aan de huwelijksplechtigheid. Bovendien weet je zeker dat het klikt met een zelfstandig trouwambtenaar omdat je deze maanden van te voren zelf hebt gekozen en deze samen met jullie toeleeft naar de grote dag. Met de BABS van de gemeente is er meestal in de laatste maand voor jullie trouwdag het eerste contact.
Of je nu wilt trouwen onder een fonkelende sterrenhemel, ‘s ochtends bij zonsopgang op de vuurtoren van Schiermonnikoog, of op een kasteel in Frankrijk. Het kan en mag met een zelfstandig trouwambtenaar!
Het aangaan van een huwelijk blijft de belangrijkste ontdekkingsreis die de mens gezamenlijk kan ondernemen.” Met het oog op een feestelijke start of tussenstop van jullie reis, trouw ik jullie met liefde!
Trouw met liefde
_ANK7747 - kopie
_ANK7808 - kopie
_ANK7843
_ANK7872
_ANK7930
_ANK7959
_ANK7956

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D