Waarom je bruiloft stylen?

Tegenwoordig doen de meeste aanstaande bruidsparen er alles aan om hun bruiloft zo uniek mogelijk te laten zijn.
Er wordt gekeken naar welke trouwlocatie bij de aanstaande bruidspaar past, welke trouwkleding staat hierbij en reflecteerd nog steeds de eigen persoonlijkheid. Maar ook wordt er gekeken naar de trouwambtenaar en het eten.
Een mooie mogelijkheid om je bruiloft deze eigen draai te geven is om een styling te zoeken die bij je past.
Nu kun je de locaties natuurlijk zelf stylen, maar dit kost je hoogstwaarschijnlijk teveel tijd en stress, dus waarom zou je het niet laten stylen?

“Dromen jullie ook van een prachtig aangeklede vintage bruiloft? Op zoek naar iemand die dit kan realiseren? Ik ben Ineke Gort Stegeman van Style My Table en doe dit graag voor jullie!
Het begon bij de aankleding van mijn eigen bruiloft en realiseer dit nu ook voor anderen. Ik laat alles op jullie bruiloftsfeest en diner er tip-top gestyled uitzien! Met een mix van oude serviezen en mooi bestek, dek ik o.a. de dinertafel en taartentafel. Met bloemen op tafel (evt. in jullie kleurenthema) en vintage items creëer ik een sfeervol geheel op jullie mooiste dag. Maak jullie droom waar en informeer mij gerust naar de mogelijkheden.”
_ANK8340
_ANK8005
_ANK8117
_ANK7757
_ANK8156
_ANK7747

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

@yourinstagram

A
C
D