Ik woon in het noordelijkste stadje van Nederland, namelijk in het prachtige Dokkum in Friesland.

Wil je meer informatie over een fotoshoot of over mijn beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op met mij.

 

t. 06 14597558

e. nickie@nickiefotografie.nl

Liefs Nickie

A
C
D

Contactformulier

versturen

Formulier is succesvol ingezondenEr ging iets fout. Graag opnieuw proberen.
Fotograaf Friesland, Nickie Fotografie

Ontmoet

DE FOTOGRAAF

Dit is de persoon achter de camera.

welkom

Ik ben Nickie. De "Nickie" van Nickie Fotografie; een fotograaf met een grote glimlach. Ik ben een vrolijke en spontane meid, die over veel geduld beschikt en zich goed in de medemens kan inleven. Daardoor kan ik ook sferen goed inschatten en deze mooi in beeld brengen.

Ik woon aan de rand van Dokkum, samen met mijn man, dochter, twee katten, twee konijnen en een aantal kippen. Vanuit mijn woonkamer heb ik een geweldig uitzicht over de weilanden maar kan toch met een minuutje of wat, met de fiets de binnenstad bereiken.
Natuurlijk vind ik het als fotograaf geweldig om te fotograferen. Ik heb daarom ook in mijn twintiger jaren de fotoacademie in Amsterdam gevolgd. Dit was nog in het analoge tijdperk en zo heb ik vele uren doorgebracht in mijn eigen doka. Sinds het digitale tijdperk heb ik nog meer plezier gekregen in het fotograferen, en vooral in de fotobewerking.
Het is heerlijk om je creatieve gevoel te kunnen volgen bij zowel het fotograferen zelf als bij het daarna bewerken van het resultaat ervan.
Bruiloften vind ik vooral erg bijzonder om te fotograferen. Daarnaast word ik ook gevraagd voor het maken van portretten en reportages. Hetzelfde geldt voor het verbeelden van bedrijfspromotie of bijvoorbeeld het vastleggen van een uitvaart. Verder fotografeer ik ook veel op verzoek. Ik houd namelijk vooral van de variatie in mijn vak.

 

 

Dingen die ik leuk vind om te doen;

Nickie Fotografie, fotograaf Friesland.

Liefs Nickie x

Ik ben op zoek naar echte emoties

EN IK ZOEK HET LICHT. Elke keer als ik op de ontspanknop druk, leg ik een speciaal moment vast.

 

 

MIJN FOTOGRAFIESTIJL

 

Ik fotografeer voornamelijk in reportagestijl en als candid fotografie. Hierbij fotografeer ik vooral het ogenblik. Ik ben dus constant aan het kijken en anticiperen. Wat gebeurt er, wat zal er gaan gebeuren. Heel belangrijk is het dan om ook op de sfeer te letten zodat deze zo mooi mogelijk in beeld gebracht kan worden. Ik bemoei me zo weinig mogelijk met het gebeuren zodat de emotie zo spontaan mogelijk over zal komen. Maar ik fotografeer niet alleen op deze manier. Zonodig ensceneer ook wel tijdens mijn fotografie. Zo zoek ik bv een mooie plek op om de bruidsjurk op te hangen, zodat deze perfect tot zijn recht komt in een still of ik neem de regie om mensen goed te positioneren voor een groepsfoto. Bij een fotoshoot help ik dus wel met de poses maar ik blijf daarbij natuurlijk altijd open staan voor eigen inbreng van de klant.

Nickie x

Mijn laatste

fotoshoots

bekijken

mijn contactgegevens

Dokkum,

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

A
C
D