Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Bruiloft in Dokkum

“Precies een jaar na onze eerste date in Appelscha hebben wij elkaar het ja-woord gegeven in het prachtige Oude Stadhuis van Dokkum. Dit hebben we laten vastleggen door trouwfotograaf Nickie en wat zijn we blij met haar werk! 

Helaas regende het de hele dag, waardoor we binnen in het Stadhuis foto’s hebben gemaakt. Vooraf waren we erg zenuwachtig, maar doordat we al in het Stadhuis waren en Nickie lekker relaxed was, viel die spanning ook heel snel van ons af. Grieteke Bosgraaf, de trouwambtenaar, wist de ceremonie heel intiem en klein te houden, wat het voor ons en de familie erg mooi maakte. Na de ceremonie heeft Nickie prachtige foto’s gemaakt van ons en de familie en gingen we met z’n allen gezamenlijk lunchen in Hotel De Posthoorn. Alles bij elkaar maakte dat de dag perfect voor ons was!” 

Fotograaf Friesland, Nickie Fotografie. Zwangerschapsshoot in het Stadhuis van Dokkum. De aanstaande vader geeft zijn aanstaande een gezellige knuffel.
Fotosessie in het oude Stadhuis van Dokkum.
Trouwen in korte broek. Bruiloft in Dokkum. Het bruidspaar loopt samen de trouwzaal binnen. Bruidsreportage door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
De entree van het bruidspaar in de trouwzaal.
Lief momentje tussen het bruidspaar tijdens de trouwceremonie.
Het ondertekenen van de trouwakte in de prachtige trouwzaal van Dokkum Trouwfotografie door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
De trouwambtenaar laat zien waar er getekend moet worden.
Fotograaf Friesland. Trouwen in Dokkum. De balkonscene. Het bruidspaar kijkt elkaar liefdevol aan. Trouwfotografie door bruidsfotograaf Nickie Fotografie.
Mooie balkonscene na het trouwen.
Het bruidspaar laat hun handen met de nieuwe trouwringen zien. Trouwreportage door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
De trouwringen, gekocht bij Juwelier Piersma in Dokkum.
De balkonscene in het oude Stadhuis van Dokkum. Trouwreportage door huwelijksfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Een kus op het balkon van Stadhuis in Dokkum.