Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Cv-profielportret Friesland

Cv-profielportret in Friesland. Op zoek naar een andere baan heb je natuurlijk een recente profielfoto van jezelf nodig. Na wat overleg hebben we besloten om deze portretten met een oud industriële achtergrond te gaan maken.

“Misschien herken jij je hier ook wel in; “als het niet perse hoeft, ga je liever niet op de foto”.

Maar soms kan je er gewoon niet onderuit. Bijvoorbeeld wanneer er wordt gevraagd of je een foto van jezelf hebt, voor je C.V., bedrijf en social media. Kortom, ik had een zakelijke portretfoto nodig. Maar wilde niet zo’n statisch portret.

Via google vond ik de website van Nickie. Ik was direct enthousiast over haar werk. Ik vind dat Nickie de persoon op de foto laat spreken,  in een mooi samenspel met het juiste licht, kleur, achtergrond, en scherpte diepte. Haar foto’s vertellen het verhaal van de persoon.

Vanaf het eerste moment van ontmoeten heb ik me direct op me gemak gevoeld bij Nickie. Weg foto stress! Van tevoren heb ik mijn wensen gedeeld. Nickie heeft zich daar een idee van gevormd. Als ik Nickie aan het werk zie dan kijkt ze door de lens van de camera, ook al heeft ze de camera op dat moment niet vast .😊 In haar hoofd is de foto al gemaakt! Daarna komt de rest…..  Misschien zijn haar foto’s daarom wel zo mooi!

Ik ben persoonlijk erg blij met het resultaat.”

Profielportret Friesland door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum.