Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Familieshoot Groene Ster, Leeuwarden

Deze familieshoot bij de Groene Ster, Leeuwarden, hebben wij cadeau gedaan aan onze (schoon)moeder voor haar 67e verjaardag. Een mooie en tastbare herinnering. Wij hebben geen enkele foto waar ons hele gezin op staat en nu 3 kleinkinderen rijker was dit het perfecte cadeau.

Nickie heeft ons gezin al vaker gefotografeerd. Toen ik zwanger was van onze dochter Kelsey heb ik een newbornshoot cadeau gekregen van familie. Fotograaf Nickie kwam toen bij ons thuis om foto’s te maken toen Kelsey nog maar 2 weken oud was. Dit is ons zo goed bevallen en we zijn nog steeds zo ontzettend blij met deze foto’s dat we Nickie nog een keer hebben gevraagd om foto’s te maken toen Kelsey 8 maanden oud was samen met de opa’s en oma’s erbij. Wij zijn vorig jaar weer trotse ouders geworden van een prachtige zoon genaamd Jack en mijn zus is moeder geworden van een prachtige dochter genaamd Adriana-Jolie die deze maand 1 jaar wordt. Een hele aanwinst voor mijn ouders in korte tijd.

Toen wij Nickie weer zagen afgelopen zaterdagochtend op recreatiepark De Groene Ster voelde dit gelijk weer vertrouwd. We hadden prachtig weer met volop zon. Echt een perfecte ochtend voor een fotoshoot. De Groene Ster is een mooi natuurgebied met veel mogelijkheden om mooie foto’s te maken. Nickie gaf ons duidelijke aanwijzingen en lette op ieder detail.

Wij zijn weer ontzettend dankbaar voor deze mooie foto’s.

Lieve Nickie nogmaals enorm bedankt en tot de volgende shoot!

Familieshoot Groene Ster bij Leeuwarden door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Portret van opa en oma met hun drie kleinkinderen.
Familieshoot Groene Ster, Leeuwarden door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland. De familie wandelt tussen de knotwilgen.
Groepsfoto, de familie wandelt over het laantje tussen de knotwilgen.
Portret van de zussen met hun dochters met op de achtergrond water. Portretfotografie door fotograaf Leeuwarden, Nickie Fotografie.
portret van de zussen met hun dochters.