Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Fotoshoot Landal Esonstad, Friesland

Deze gezellige familie was een heerlijk weekje in Landal Esonstad, Friesland. Als verrassing hadden twee gezinsleden een fotoshoot bij mij geregeld.

Wat hadden we hier lang naar uitgekeken! Nee, niet naar de fotoshoot. Dat was een goed stilgehouden verrassing. Wel hadden we ernaar uitgezien om als compleet gezin een week naar Friesland te gaan. Na een heftige tijd waarin we leerden dat niets in het leven maakbaar of vanzelfsprekend meer is… En ook zomaar zonder rekening te hoeven houden met schoolvakanties, wat een luxe! 

Nog maar net bekomen van de eerste (en ook luxe) indrukken van ons huis in Esonstad werd ons verteld dat we de volgende morgen een verplichte activiteit met elkaar hadden: een familyshoot. Met een fotograaf uit de buurt. Ons totaal onbekend… zou dat wel goedkomen? Via de socials volgen we wel wat fotografen uit onze buurt in de randstad. Gelukkig stelden de (blog)posts van deze onbekende Nickie ons al snel gerust.

Toch enigszins gespannen werd er uitgezien naar wat komen ging. Het was nu geen toekijken meer… nu werd er naar ons door de camera gekeken. 

Vanaf het eerst moment was er echter een klik. Ook van de camera. Bijna nog voor we elkaar begroet hadden waren de eerst plaatjes al geschoten. Sofie, 1 jaar, trok de positieve aandacht en werd vastgelegd. Zo die was alvast binnen… Al snel werd het meer van Nickie duidelijk… ze zag de plaatjes al voor ze door de lens keek; haar oog voor detail, haar gevoel voor sfeer en kleur. Het werd een ontspannen en gezellige ‘stadswandeling’ waarin alle door ons bedachte combinaties een plaats kregen. 

Sofie verwoorde zonder woorden het best onze ervaring met Nickie: waar ze bij elk nieuw gezicht een tijdje gewenning nodig heeft was er nu geen seconde voor nodig, het was helemaal goed!

Lotte
Fotoshoot Landal Esonstad, Friesland door portretfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum
Fotoshoot bij Landal Esonstad.
Fotosessie bij recreatiepark Esonstad bij Oostmahorn door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland
Fotosessie bij recreatiepark Esonstad bij Oostmahorn.
Fotosessie Lauwersmeer door fotograaf Nickie Fotografie
Fotosessie bij het Lauwersmeer.
Portretfotografie in Landal Esonstad bij het Lauwersmeer door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland
Portretfotografie bij landal Esonstad aan het lauwersmeer.