Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Gezinsshoot Groene Ster, Friesland

Gezinsshoot bij de Groene Ster vlakbij Leeuwarden in Friesland. Wat ging mijn fotografen hart toch sneller kloppen toen ik op de uitgekozen locatie aankwam. Zoveel mooie wit te zien van de ijzel! En wat was het leuk om hun lieve meisje te ontmoeten.

“Nu ons kleine meid 1 jaar was geworden, wilden wij een aantal mooie foto’s van ons gezin. Uiteraard moest Nickie Fotografie deze maken. Zij heeft namelijk 3 jaar geleden onze trouwerij vastgelegd en we zijn nog steeds heel blij met onze trouwfoto’s. De stijl die Nickie laat terugkomen in haar fotografie vinden we heel mooi. Omdat we toen een super goede ervaring hebben gehad was de keuze nu snel gemaakt. En het voelde gelijk weer als de dag van gisteren. Omdat het zo vertrouwd was,  ging alles heel natuurlijk tijdens de fotoshoot.

We vonden het wel een beetje spannend hoe onze kleine zou reageren. Ook omdat we onze zinnen hadden gezet op een buitenlocatie in de koude decembermaand. Het kiezen van de locatie vonden we wat lastig maar uiteindelijk zijn we voor de Groene Ster bij Leeuwarden gegaan. Volgens ons was op deze plek veel mogelijk qua setting en vertrouwden we het Nickie toe om hier creatief mee om te gaan.

Dat het deze dag zou vriezen, hadden we niet helemaal voorzien. Zeker niet met onze kleine. Maar Nickie zag het al direct voor zich en we gingen gelijk aan de slag. Dat gaf ons het gevoel ´het komt wel goed´, waardoor we het heel ontspannen hebben beleefd. We gingen mee in de energie van Nickie, doken op haar advies zelfs off-road het bos in maar waren ook erg blij dat ze heel goed rekening hield met de temperatuur en vooral hoe onze kleine meid zich voelde. Net als drie jaar terug kunnen we zeggen: we hebben genoten en zijn super tevreden met de foto’s!”

Henk-Jan en Nicky
Gezinsfotografie Groene Ster, Friesland, door fotograaf NIckie Fotografie. Fotoreportage in winterse sferen.
Portretten met de natuur in de prachtige ijzel.
Fotoshoot Leeuwarden door fotograaf Nickie Fotografie. Wandelend met kinderwagen.
Wandelend met kinderwagen in omgeving Leeuwarden met lage zon.