Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Herfst kindershoot

Een herfst kindershoot. Ik vind het Driesumerbos zo prachtig tijdens de herfst periode! De mooie oude lanen vullen zich met warme herfsttonen. Erg leuk natuurlijk om nu hier een fotoshoot te doen. Dit keer 3 kinderen die helemaal genoten van het buiten zijn en lekker spelen. Ik laat ze dan lekker gaan en fotografeer dit in reportage stijl. Maar af en toe probeer ik ze ook wat te laten poseren.

“Ik ben echt dolblij met de fotoshoot van onze drie kinderen. We besloten foto’s te maken omdat we graag mooie foto’s wilden hebben om in onze woonkamer op te hangen en als (kerst)cadeau te geven aan onze familie.

De locatie die Nickie voorstelde, was gewoon perfect. Het bosachtige gebied gaf de foto’s een prachtige natuurlijke achtergrond en zorgde ervoor dat mijn kinderen zich ontspannen voelden voor de camera.

Hoe kwamen we bij deze fotograaf terecht? Nou, ik had wat verbluffende portfoliofoto’s gezien op sociale media en kreeg ook geweldige aanbevelingen van vrienden die eerder met haar hadden gewerkt. De keuze was eigenlijk heel makkelijk!

Tijdens de fotosessie zelf was Nickie geduldig en professioneel. Ze wist echt hoe ze met kinderen moest omgaan om hun echte persoonlijkheden naar voren te brengen. Mijn kinderen vonden het hele proces leuk, en dat zie je echt terug in de foto’s.”

Kinderportret Friesland in de herfst door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum.
Fotograaf Friesland. Herfstreportage in het Driesumerbos door fotograaf Nickie Fotografie.
Herfst kindershoot Friesland door fotograaf Nickie Fotografie.