Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Fotograaf Ameland, Friesland, kinderportret door Nicke Fotografie.
Broer en zus in de duinen van Ameland kijkend naar de zee.

Kinderportret op Ameland

Kinderportret op Ameland. Een gezellige gezinsreportage in de omgeving van Hollum. We begonnen vlakbij de rood-wit gestreepte vuurtoren (Bornrif). Hier schoot ik wat portretten en en liet ik de kinderen lekker spelen en stoeien voor de foto’s. Hierna zijn we in de auto gestapt en doorgereden naar het strand. Heerlijke foto’s in de duinen gemaakt.

Als gezin gaan we al een aantal jaar naar Ameland op vakantie. Meestal rond Pasen maar soms ook in de zomer. Het eiland voelt na al die jaren echt een beetje als thuiskomen. 

Toen we een aantal leuke foto’s van ons gezin wilde was de locatie daarom ook snel gekozen. Onze kinderen, Louise en Tygo zijn 5 en 6. We waren benieuwd of de kinderen het maken van de foto’s wel leuk zouden vinden. Onze zoektocht begon gewoon op Google en al snel kwamen we de website van fotograaf Nickie tegen. Toen we daar de prachtige spontane foto’s van een andere familie op Ameland zagen waren we direct verkocht.

Het maken van de foto’s ging erg ontspannen en Nickie weet er samen met de kinderen echt een leuke dag van te maken. Onze zorgen of dit dus wel goed zou komen waren helemaal niet nodig…

De foto’s krijg je vrij vlot digitaal te zien en daar kies je de mooiste uit, dit werkt allemaal perfect. Het eindresultaat was boven verwachting. Wat zijn we blij dat we dit vast hebben gelegd en vooral dat we voor Nickie hebben gekozen!

Familie Laros