Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Ons gezin in de camper

Ons gezin in de camper, een lifestyle fotoreportage om herinneringen vast te leggen! Dit gezellige gezin kwam vanuit Texel een dagje recreëren bij de zandafgraving van Eeltsjemar en ik mocht dit dierbare moment vastleggen.

“In onze zoektocht naar een goede fotograaf hebben we verder gekeken dan ‘ons’ eiland Texel. We genieten dagelijks van de mooie natuur op Texel en op het strand kun je eindeloos veel mooie foto’s maken, maar voor een gezinsfotoreportage wilden we iets anders. We kwamen op de site van Nickie Fotografie terecht. Daar zagen we een paar reportages waar Nickie het gezinsleven op een natuurlijke manier prachtig had vastgelegd. En die natuurlijke manier past bij ons, niet te gemaakt en niet te veel poseren.

We belden met fotograaf Nickie en door haar enthousiasme en vrolijkheid hadden we direct een goed gevoel over de fotoshoot. Het sprak ons ook aan dat Nickie leuke ideeën had voor onze pubers. Nickie vertelde dat ze gerust met hun telefoon of met hun make-up spulletjes op de foto konden. Het zou een reportage worden met ons campertje, lekker buiten, op een mooie locatie. Die locatie was even een zoektocht, maar de zandafgraving van Eeltsjemar bleek een prima plek met het meer, riet en weilanden op de achtergrond. 

Afgelopen zondag was het zo ver. We parkeerden het campertje op een droog plekje en voor we het wisten voegde Nickie zich bij ons. Ze heeft van alles op een ontspannen en vrolijke manier vastgelegd. En hoewel we dachten dat we het allemaal zo natuurlijk mogelijk wilden, bleek dat we het prima vonden om te poseren. Nickie had goede ideeën en zo is het een mix geworden van spontane en geposeerde foto’s. Veel actiefoto’s, wind in onze haren en lekkere warme truien en vesten aan. Dit is wel hoe we ons camperleven normaal ook beleven. De anderhalf uur met Nickie vloog voorbij. Het was voor ons allemaal een hele leuke ervaring en wat zijn de foto’s mooi geworden! 

Nickie heel erg bedankt en groet vanaf Texel,”

Marcel, Baukje, Luuk, Fenne en hond Mats

Weg met de camper. Lifestyle gezinsreportage op de camping door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland. Het gezin is een dagje weg met de camper.
Een dagje weg met de camper.
Ons gezin in de camper. Skateboarden/longboarden bij Eeltsjemar. Gezinsshoot door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Skateboarden/longboarden op de parkeerplaats bij Eeltjemeer.
Ons gezin in de camper. een kaartspelletje met het gezin lekker warm in de camper. Lifestyle fotosessie door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
een kaartspelletje spelen in de camper.
Ons gezin in de camper. Lifestyle gezinsshoot door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Dagje weg met de camper.
Campinglife. Dagje weg naar Eeltsjemar. Gezinsreportage door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Lekker samen aan de koffie.
Campinglife. Gezinsshoot in de camper door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland. Vader en dochter in en bij de camper.
Campinglife!
Vader en dochter laten de hond, golden retriever, uit bij Eeltjemeer. Fotoshoot door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Samen de hond uitlaten.
Gezinsportret bij het water. Het gezin met hond zit op een hekje bij Eetjemeer. Gezinsreportage door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Groepsportret met de hond bij Eeltsjemar.
Gezinsportret bij Eeltjemeer door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Gezellig gezinsportret bij het water.
Kamperen in Friesland. Campingshoot door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum.