Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Ons gezin in Driesum

Afgelopen weekend mocht ik, dit keer in Driesum, weer een “ons gezin” fotoreportage maken. Dit keer kwam de hele familie samen in het ouderlijke huis om de verjaardag van moeder te vieren. Er werd eerst lekker geluncht. Tijdens de lunch werd er, volgens verjaardags traditie, eitjes met elkaar getikt. Na het eten maakte ik nog wat portretten in de boomgaard. Enkele fruitbomen stonden prachtig in bloei! Daarna werden er gezellig spelletjes gespeeld in de tuin.

”Als kado voor het 35 jarig huwelijk van onze ouders hebben we besloten ze een familieshoot kado te doen. Omdat onze ouders in Driezum wonen hebben we via Google gezocht naar een fotograaf uit de omgeving die familieshoots doet. Op die manier zijn we terecht gekomen bij Nickie fotografie. Omdat we niet alleen statische foto’s wilden hebben we bedacht om een aantal activiteiten die we als familie vaker doen (spelletjes spelen, ”zondags” ontbijtje met eitje tikken) te laten vastleggen. We vonden Nickie een fijne fotograaf.  Aardig, flexibel, denkt mee en geeft goede aanwijzingen! ”

Groetjes, Vera 

Ons gezin in Driesum. Tafel dekken voor een feestelijke brunch. Lifestyle fotoreportage in Friesland door fotograaf Nickie Fotografie.
De tafel dekken voor een feestelijke lunch.

Verjaardagstraditie: eitjes kapot tikken. Ons gezin in Driesum, lifestyle fotosessie door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Verjaardagstraditie: eitjes kapot tikken.

Proosten op de jarige! Ons gezin in Driesum, lifestyle fotoshoot door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
proosten op de jarige!
Familieportret in de achtertuin, bij bloeiende appelboom, door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Gezellig familieportret bij de bloeiende appelboom.
Ons gezin in Driesum. Kubbs spelen met de familie in de tuin. Lifestyle familie fotoreportage door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
In de tuin Kubbs spelen met de familie.
Ons gezin in Driezum. De familie gaat het spel jeux de boules spelen in de achtertuin. Lifestyle familieshoot door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Lifestyle familieshoot, jeux de boules spelen.
Een dag in het leven van een familie in Driezum, Friesland. Jeux de boules spelen in de prachtige tuin. Fotoreportage door fotograaf Nickie Fotografie.
Met de hele familie Jeux de boules spelen in de achtertuin.