Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Portretfotografie Driesumer bos

Aangezien het de natste oktober van zoveel jaar is geweest, was deze shoot al een paar keer verzet, maar gisteren was het dan eindelijk zover. Samen met Jolanda naar het Driesumer bos voor portretfotografie.

” Zoekende op het internet naar een goede fotograaf werd ik getrokken door de prachtige foto’s van Nickie fotografie. Haar website was zo uitgebreid met allerlei voorbeelden en ook op social media was ze erg actief. Duidelijk iemand die haar vak verstaat en daar was ik nu precies naar op zoek!

Voor mijn nieuwe counselingspraktijk die gericht is op jonge moeders die even vastlopen in hun drukke leven, had ik mooie, pakkende foto’s nodig. De website stond al in concept klaar, maar persoonlijke foto’s mochten daarbij niet ontbreken!

We spraken af in een prachtig stukje bos direct naast Driesum, het Driesumer bos. Ik reed langs de prachtige oude huizen in het dorp Driesum, een echt fries plaatje! Eenmaal op de plek van bestemming kwamen de herfstkleuren ons tegemoet. We werden in een regenachtige periode verrast door de zon die regelmatig door de bomen scheen!

Ik vond het best een beetje gek om voor de camera te staan. Maar fotograaf Nickie is enthousiast, denkt met je mee en verteld je precies wat je moet doen! Eigenlijk gaat de verdere fotoshoot daardoor vanzelf, en denk je er niet meer verder over na!

Door het enthousiasme van Nickie, de mooie natuur en de geweldige kleuren van de herfst werd ik uitgedaagd de beste model skills in mij naar boven te halen!  Met prachtige foto’s als resultaat!

Mocht u een kijkje op mijn site willen nemen, www.momlifecounseling.nl is mijn webadres. (gaat binnenkort de lucht in!) Op Instagram ben ik te vinden onder de naam momlife_counseling. Ik ga volledig online werken! Dus ben jij die moeder die even een luisterend oor nodig heeft, vastloopt in eigen gedachten en patronen, neem contact met mij op!

Nickie, bedankt voor de tijd die je nam om foto’s te maken die precies in het plaatje paste die ik voor ogen had!”

Portret in het Driesumerbos, Friesland, door portretfotograaf Nickie Fotografie.
Fotoshoot Friesland, portretten in het bos.
Portretfotografie in de herfst, in een bos in Friesland, door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum.
Fotosessie in het Driesumerbos, Friesland.