Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Portretfotografie in Dokkum. Deze noordelijke stad in Friesland heeft een prachtige locatie voor urbexfotografie! Een geweldige plek om bijzonder portretten te maken. Dit keer was ik hier met Hans om verschillende beelden van hem vast te leggen.

“ Of je even een foto wilt aanleveren voor je nieuwe zakelijke omgeving, terwijl je al tien jaar dezelfde gebruikt. Wel zo prettig om visueel in het verleden te blijven hangen, toch? Geïnspireerd door een mooie fotosessie van mijn partner de stap gezet om fotograaf Nickie te bellen voor een afspraak in Dokkum. Geen suffe en statische studioplaatjes graag. Pasfoto’s zijn er maar voor één doel en daarom heten ze ook zo. Liever een professionele foto die zakelijk en creatief is. Speels is en toch kracht uitstraalt. Een beetje wind en een industriële omgeving. Nickie wist er raad mee. In haar hoofd heeft zij die foto’s al gemaakt. Ze stelt je op je gemak, laat je serieus en informeel zijn op het juiste moment. Rits, rats, klik! En voor je het weet heb je prachtige nieuwe foto’s die precies vertellen wat je wilde vertellen. “

Vriendelijke groeten Hans

Fotograaf Friesland. Portretten van man in pak in urban omgeving door Nickie Fotografie uit Dokkum.
Portret in urban omgeving.
Portretfotografie in urbexstyle. Profielfoto's van man in pak door Nickie Fotografie.
Portretfotografie bij verlaten fabriek.
Fotograaf Friesland. Portretfotografie voor oude blauwe houten muur met diagonale lijnen door Nickie Fotografie uit Dokkum.
Portret voor oude houten blauwe muur met diagonale lijnenspel.
Urbanfotografie, portret van man in pak met stropdas voor oude verweerde witte muur met diagonale lijnen, door fotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Zwart-wit portret voor oude witte verweerde muur.