Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Samengesteld portret

Ik wilde mijn vriend graag een speciaal cadeau geven voor Vaderdag. Ik had op social media al meerdere malen een 2in1 portret voorbij zien komen en ik vond dat zo bijzonder dat ik bedacht dat dit het meest perfecte cadeau zou zijn; een duo portret van Fleur (11) en Gijs (8).
Ik had verwacht dat we vast een stukje moesten rijden om een fotograaf te vinden die dit voor mij kon maken maar Google vertelde mij anders: 10 kilometer vanaf onze woonplaats Zwaagwesteinde zat Nickie Fotografie!
Ik heb fotograaf Nickie meteen een berichtje gestuurd en ik hoefde niet lang te wachten op antwoord terug. Het plannen van een datum was wat lastig vanaf mijn kant omdat mijn vriend co-ouderschap heeft en de kinderen dus niet 24/7 bij ons zijn, maar Nickie kwam met allerlei data en tijden om onze fotoshoot zo snel mogelijk in te kunnen plannen!
Op 1 juli was het zover, Nickie had haar keuken omgetoverd tot een knusse foto studio en de kinderen waren klaar voor de foto! Op een leuke, lieve en kindvriendelijke wijze legde Nickie de kinderen precies uit hoe ze moesten zitten en wat ze moesten doen met als gevolg dat de foto’s binnen een mum van tijd klaar waren! 
Een paar dagen later kreeg ik een mail dat het eindresultaat klaar was en de foto’s waren boven verwachting! Echt zo mooi! 
– Broer en zus –
In zoveel dingen oh zo verschillend.In zoveel dingen oh zo gelijk.

Jitske
Samengesteld portret van broer en zus door fotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Zwart-wit duoportret met streep.