Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Trouwen in Burgum

Het was wat spannend of het wel droog zou blijven tijdens de fotoshoot. Gelukkig paste het in de planning om deze naar voren te schuiven naar de ochtend. Omdat het bruidspaar ging trouwen in Burgum, was het makkelijk om de shoot in het Wetter en Wille park tegenover het gemeentehuis te doen. Deze locatie heeft verrassende leuke plekjes voor een buidshoot!

“Wat begon als een Tindermatch, leidde al snel tot een eerste date in het Noorderplantsoen. In de lunchpauze dronken we samen koffie en na drie kwartier werd de match bezegeld met een innige omhelzing. Meteen keken we vooruit naar de volgende date: ‘Wat zullen we de volgende keer gaan doen?’
Er kwamen nog vele volgende keren: vanwege corona werden dit voornamelijk wandeldates. We liepen de hele stad Groningen door!

Al snel gingen we samenwonen en even later kochten we in Leeuwarden ons eerste huis: voor de liefde volgde Erik zelfs een cursus Fries.

Vorig jaar ervaarden we wat liefde in het kwadraat kan zijn, toen ons zoontje Ole werd geboren. Hij is vrolijk, lief; een heerlijk ventje!
Tijdens onze eerste (mini-)vakantie met z’n drietjes vroeg Erik mij ten huwelijk, tussen het voeden door. Ik zei natuurlijk meteen ‘ja!’, al was het eigenlijk mijn bedoeling om hém ten huwelijk te vragen. Hij was me voor!

Aan een grote bruiloft moesten we nog niet denken met al die gebroken nachten, maar lang wachten om te gaan trouwen wilden we ook niet. Mei leek ons de perfecte maand: hopelijk een zonnetje, maar niet te warm. Dat zonnetje liet zich maar mondjesmaat zien op 24 mei, maar dat mocht de pret niet drukken.

Samen hebben we onze trouwkleding uitgezocht en de dag verder ingevuld.
Op de dag zelf hadden we allebei toch wat vlinders in onze buik, we waren beide wel wat nerveus.
In de ochtend begon de dag met een fotoshoot met Nickie: de spanning verdween meteen, het voelde heel natuurlijk om voor haar camera te staan en elkaar verliefd in de ogen te kijken. Het leek ons eerlijk gezegd vooraf wat geforceerd om zo’n fotoshoot te doen, maar dit was uiteindelijk helemaal niet onze ervaring. Sterker nog, we vonden het hartstikke leuk om te doen!

‘S middags zijn we in bijzijn van onze familie en onze beste vrienden getrouwd in het gemeentehuis in Burgum: de trouwambtenaar, Maaike, oogste veel lof met haar persoonlijke en warme manier van spreken en het uitvoeren van de plechtigheid. Het was een ontroerend samenzijn!

Na alle felicitaties reden we naar de Omleiding in Veenwouden: een hippe, relaxte plek, waar een aantal van onze gasten bleven kamperen.
Er stond champagne voor ons klaar en een prachtige bruidstaart, speciaal voor ons gemaakt door Sigrid.
Erik zong als verrassing een nummer voor me, dat was de perfecte kers op de taart.
We hebben de dag afgesloten met hapjes uit de foodtruck en drankjes: het was een liefdevolle en feestelijke dag.

Het was heel fijn dat Nickie ‘onze’ trouwfotograaf was: ze had originele ideeën, dacht flexibel mee en ze stelde ons heel erg op ons gemak voor de camera. Het grootste gedeelte van de dag was ze er wel, maar hadden we dat eigenlijk niet door, haha! Het was dus heel ontspannen. Zie hier de prachtige foto’s als resultaat, we zijn er superblij mee!”

Groetjes!

Reenske en Erik

Lijstje van leveranciers:

Ringen ontworpen en gemaakt door AnjeMaria (goudsmid)

https://www.instagram.com/anjemariagoudsmid/

Bruidstaart van Bakkertje Sieg

https://www.instagram.com/bakkertje_sieg/

Bruidsboeket en corsage: Emelia

https://www.emelia.nl/

Babs: Maaike Kingma

Trouwfotograaf Friesland. Bruidegom kust zijn bruidje in de nek in het hoge gras. Trouwfotografie door Nickie Fotografie uit Dokkum.
Gezellig momentje tussen bruid en bruidegom tijdens de fotoshoot.
Trouwfotograaf Friesland, Nickie Fotografie.  Gezinshoot van het bruidspaar met hun zoontje liggend in het gras.
Gezinsportret van het bruidspaar in het gras bij Wetter en Wille park in Burgum.
Trouwen in Burgum. Bruidspaar loopt de trouwzaal binnen. Fotoshoot door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Trouwen in Burgum.
Trouwen in Burgum. Bruidspaar luisterd naar de Babs in de trouwzaal. Bruidsreportage door huwelijksfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Tijdens de trouwcerermonie in de trouwzaal van Tytsjerksterdiel.
Trouwen in Burgum Zwart-wit huwelijksreportage door bruidsfotograaf Nickie Fotografie. Bruidspaar tijdens de ceremonie met hun baby op schoot.
Bruidspaar in de trouwzaal met hun zoontje.
Trouwen in Burgum. Bruidspaar geeft elkaar het ja-woord. Trouwfotografie door huwelijksfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Bruidspaar geeft elkaar het ja-woord in Burgum
De uitwisselen van de trouwringen.
Blije gezichten dat het bruidspaar getrouwd is.
Trouwen in Bergum. Erehaag met bellen bij het gemeentehuis. Bruidsreportage door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Bruidspaar loopt door de erehaag met bellen.
De omleiding Veenwouiden, de bruiloft werd hier verder gevierd. Trouwfotografie door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Het trouwfeest bij boerderij de Omleiding.
Bruidstaart, naked cake met echte bloemen. Huwelijksreportage door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Prachtige bruidstaart, naked cake met echte bloemen.
Groepsportret bij boerderij de Omleiding. De directe familie van het bruidspaar. Trouwfotografie door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Gezellige groepsportret bij boerderij De Omleiding.