Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Zwangerschapsshoot op de heide.

Nickie: “ Een leuke zwangerschapsshoot op de heide op het eind van de middag zodat we een laag hangende zon hadden wat prachtige beelden oplevert.”

Ineke: “ Het was het eind van een vrijdagmiddag in september. Het zonnetje brak zo nu en dan door en het was een heerlijke temperatuur. Ideale weersomstandigheden voor een fotoshoot dus! We kenden Nickie als onze fotograaf op onze bruiloft van ruim 4 jaar geleden en hebben in de tussentijd nog een paar keer samengewerkt aan een leuk project.

We reden de dag van de fotoshoot richting Havelte, een mooi dorpje in het Drentse landschap. Van tevoren had ik een lokatie uitgezocht en aan Nickie doorgegeven. Want het leek mij prachtig om een zwangerschapsshoot op de heide te doen met mijn gezin (inclusief babybuik) We hadden met Nickie op de parkeerplaats van natuurgebied ‘het Holtingerveld’ afgesproken, omdat ik wist dat hier mooie heide zou bloeien rond deze tijd van het jaar. Na een vriendelijke verwelkoming en bepakt met onze spullen, liepen we richting een looppad waarvan we dachten dat deze ons naar de heidevelden zou leiden.. Helaas zagen we nog geen geschikt plekje om foto’s te maken. Daarom vroeg Nickie aan een voorbijganger welke kant we op moesten om de heide te kunnen zien. Dat bleek nog enkele kilometers verderop. Gezien ik met een zwangere buik liep en ook niet zo veel energie had om ver te lopen, besloten we terug te gaan naar de auto en toch een stukje verder te rijden.

We draaiden onze auto’s een bosweggetje op, zagen aan onze rechterkant meteen de prachtige paarse heide en daarnaast een parkeerplaats, ideaal! Weer pakten we onze spullen uit, installeerden deze op de juiste plek en de fotoshoot kon beginnen. Nickie zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelde en gaf aan hoe en waar we het beste konden gaan staan. Best een uitdaging kan ik je vertellen, omdat we onze peuterpuberende zoon van bijna 2,5 ook graag op de foto wilde hebben. Maar ja, dan kun je soms wel iets in je hoofd hebben, maar of het uiteindelijk werkt..? Maar het ging heel goed en het voelde allemaal vertrouwd en natuurlijk.

Van tevoren hadden Nickie en ik nog wat foto-ideetjes met elkaar gedeeld via een Pinterest bord. Zo wist zij welke kant ze op moest qua stijl en konden we elkaar aanvullen wat onze ideeën betreft. Missie geslaagd, want de foto’s zijn echt zó mooi geworden. Nogmaals dank Nickie! Groetjes van de familie Gort
Familiefotografie door Nickie Fotografie.
zwangerschapsfotografie door Nickie Fotografie.
baby in de buik op de heide door Nickie Fotografie.
Familiefotografie op de heide door Nickie Fotografie.
Kinderportret op de heide door Nickie Fotografie.
portret op de heide door Nickie Fotografie.
zwangerschapsshoot op de heide door Nickie Fotografie.
zwangerschapsfotografie met kinderen door Nickie Fotografie.
zwangerschapsportret op de heide door Nickie Fotografie.
zwangerschapsshoot op de heide door Nickie Fotografie.
zwangerschapsfotografie op de heide door Nickie Fotografie.