Fotografie

Cakesmash

dreumesshoot

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Over mij

Blog

Tarief

Tips

Contact

Metslawiersterweg 1
9101 ZM  Dokkum

06-14597558

nickie@nickiefotografie.nl

Contact

kinderportret

minishoot

Duoportret

2 gezichten, 1 portret

Cakesmash

dreumesshoot

Paasshoot

dreumesshoot

Liefde

loveshoot

Ons gezin

lifestyle gezinsreportage

Contact

Adres

Metslawiersterweg 1

9101 ZM Dokkum

Trouwen bij paviljoen Schreiershoek

De dag begon met een vleugje nostalgie toen het bruidspaar in een klassieke, grijze Amerikaanse wagen stapte.

Eerst fotografeerde ik bruid en bruidegom in de Bonifatiuskapel tussen de oude stenen muren en prachtige glas-in-loodramen om ze later bij charmante witte bruggetjes van Dokkum vast te leggen.

De trouwceremonie vond plaats in een tent bij paviljoen Schreiershoek waar babs Grieteke Bosgraaf deze ceremonie begeleidde. De dochters lazen ook nog een prachtig stuk tekst voor waarbij veel emoties loskwamen.

Na het ja-woord en het uitwisselen van de trouwringen was het tijd om op het bruidspaar te toosten en om de bruidstaart in hartvorm aan te snijden.

” Wij hebben elkaar ontmoet in mijn kapsalon. Tom belde en maakte een afspraak om geknipt te worden. Toen we elkaar zagen was het liefde op het eerste gezicht!!! Ik dacht wat een knappe man en Tom dacht wat een knappe vrouw. We hebben heel lang koffie gedronken. Later kreeg ik een vriendschapsverzoek via Facebook. Daarna waren we onafscheidelijk.

Tom had me al een paar keer gevraagd om te trouwen, ik dacht:” och dat kan nog wel.'” Maar na een aantal jaren kreeg ik toch het gevoel dat er wat miste. Ik kon niet zeggen dat ik een man had maar een vriend. Daar heb ik over na gedacht en toen samen met mijn twee dochters het huwelijksaanzoek voorbereid. We hebben een mooie poster gemaakt met daarop; Tom en Reina treden in het huwelijk op 28-08-2023. Kaarsjes met een flesje wijn erbij. Tom kwam nietsvermoedend thuis uit zijn werk. Hij had het eerst te druk en het viel hem eerst niet op. Toen we zenuwachtig begonnen te worden vroeg Tom zich af wat er aan de hand was, en viel zijn blik uiteindelijk op het aanzoek. Het was meteen ja met tranen in z’n ogen.

Tom is samen met Nynke ( vriendin van ons) op pad te gegaan voor z’n trouwpak. Ze hadden mij ook nog flink te pakken!!! Toen ik aan het werk was heeft Tom mij een app gestuurd dat ze geslaagd waren voor een mooi gelig pak, waarop Nynke mij een aantal minuten later een app stuurde met een fel geel pak ( Dries Roelvink!!!!!) Ik was er helemaal af en zei tegen mijn collega dat het een geel pak was geworden!!!

Ik ben samen met mijn vriendinnen Joke, Grytsje en mijn twee dochters om een trouwjurk geweest bij bruidsmode Brigitta in Stiens. Het heeft heel lang geduurd dat het naar mijn zin was. Ik heb denk ik wel 20 jurken gepast als het er niet meer waren. Toen Brigitta vertelde dat ze nog een mooie jurk binnenkreeg heb ik daar op gewacht. Toen de jurk binnen was zijn we er weer heen geweest. Gepast en klaar was ik!!!

We zouden eerst in onze eigen auto trouwen. We zaten een keer een avondje bij onze buren Leo en Joke, toen Leo vertelde over zijn auto (Amerikaan, hobby van Leo). Na een aantal biertjes en drankjes verder vertelde Leo dat hij al twee mensen trouw had gereden. En bood ons dit ook aan!!! We waren ontzettend blij!!! Wat een pracht auto!!!

Wij waren erg rustig op de dag zelf, we hadden van te voren meer zenuwen dan op de dag zelf. Wij hebben zo genoten dat de dag veel te snel voorbij is gegaan.

In een woord was dit de mooiste dag van ons leven. De dochters waren prachtig gekleed en wij ook. Het was prachtig weer en een top locatie.

We waren ontzettend blij dat we jou als trouwfotograaf hadden!!! Wat doe je het super!!! Wij en de kids hebben erg genoten om dit met jou vast te leggen voor de rest van ons leven . We voelden ons bij de eerste kennismaking al heel erg op ons gemak bij jou. En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!!!!

De datum die ik heb gekozen is speciaal, omdat Tom 28 augustus jarig is en ik hem mij als cadeau wilde doen door mijn ja-woord te geven.

Bijzondere momenten vonden we de eerste ontmoeting. Tijdens de ceremonie waren er meer bijzondere momenten. Tom stak de kaarsen aan als aandenken van zijn geliefde ouders die we moeten missen. Ook dat de ambtenaar dacht dat jij er langs moest terwijl je een foto nam van wat ze aan het voorlezen was, haha echt geweldig!!! Ook dat de kinderen een gedicht voordroegen vonden we erg ontroerend. Verder was de hele dag bijzonder voor ons.

Wij hebben onze trouwdag als een roes beleeft met een lach en een traan. De fotoshoot was voor ons ook een hele mooie en fijne beleving, met een top fotograaf !!!!! ‘S avonds nog lekker gefeest met vrienden familie en collega’s.

Lieve Nickie bedankt voor alles!

Lieve groet,

Tom Reina en de kinderen.”

De eerste blik tussen bruid en bruidegom.  Bruidsfotografie door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Bruidegom haalt zijn bruid op.
Vrolijke bruidspaar in de trouwauto. Trouwfotografie door huwelijksfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Het bruidspaar in hun trouwauto.
Trouwen bij de Bonifatiuskapel in Dokkum. Bruidsshoot door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Bruidsreportage bij Bonifatiuskapel in Dokkum.
Bruidsreportage in de Bonifatiuskapel in Dokkum door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Bruidsfotografie in de Bonifatiuskapel te Dokkum.

Trouwen in de Bonifatiuskapel in Dokkum. Bruidsfotografie door trouwfotograaf NIckie Fotografie uit Friesland.
Lief momentje tussen de bruid en bruidegom.

Gezinsportret tijdens de trouwshoot door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Gezellig gezinsportret.
Buiten lunchen tijdens de trouwreportage. Bruidsreportage door huwelijksfotograaf NIckie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Even buiten eten uit het vuistje tijdens de fotoshoot.
Trouwen bij de Bonifatiuskapel in Dokkum. Bruidspaar in oldtimer Amerikaanse trouwauto. Bruidsreportage door trouwfotograaf Nickie fotografie uit Friesland.
Bruidspaar in de bruidsauto voor de Bonifatiuskapel in Dokkum.
Trouwen in Dokkum. Trouwshoot bij de Wortelhaven door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Trouwshoot in prachtig Dokkum.

Bruidsfotografie in Dokkum bij een wit bruggetje. Huwelijksreporage door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Een trouwshoot in Dokkum bij de witte bruggetjes.
Trouwen in Dokkum. Trouwshoot op de witte bruggetjes door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Trouwen in Dokkum.
Bruidspaar loopt over witte bruggetje in Dokkum voor de fotoshoot.
Prachtige grijze Amerikaanse auto als bruidsvervoer.
De trouwauto is een oude grijze Amerikaan.
Het bruidspaar wordt ontvangen bij Schreiershoek door een erehaag. Bruidsfotografie door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Aankomst van het bruidspaar bij trouwlocatie de Schreiershoek.

Trouwen in de tent bij Schreiershoek. Huwelijksreportage door bruidsfotograaf NIckie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Trouwen in een tent bij Schreiershoek.
Trouwen bij paviljoen Schreiershoek in Oostrum. Huwelijksfotografie door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Het bruidspaar zit op een wit houten bankje tijdens de trouwceremonie.
Bruidspaar luistert aandachtig naar de babs tijdens de huweijksceremonie. Trouwfotografie door bruidsfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Het bruidspaar luistert aandachtig naar de trouwambtenaar.
De dochters lezen een stukje voor tijdens de bruiloft. Bruidsfotografie door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
De dochters lezen een stukje voor tijdens de trouwceremonie.
Trouwen bij Schreiershoek. Huwelijksfotografie door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
De kus bij paviljoen Schreiershoek.
Het zetten van de handtekening op de trouwakte. Bruidsreportage door huwelijksfotograaf Nickie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
Het ondertekenen van de huwelijksakte.
Buiten trouwen in een tent. Trouwreportage door bruidsfotograaf NIckie Fotografie uit Dokkum, Friesland.
De toostglazen wordt uitgedeeld.
De groepsfoto gemaakt tijdens het proosten op het bruidspaar.
Er wordt geproost op het bruidspaar.
Het aansnijden van de bruidstaart buiten bij paviljoen Schreiershoek. Bruidsreportage door trouwfotograaf Nickie Fotografie uit Friesland.
Het aansnijden van de bruidstaart.